Extra editie Einde Woonjournaal

Woonjournaal Extra editie

Beste Woonjournaal lezer,

Sinds 2013 is door Stichting Apartwonen de uitgave van het maandelijkse Woonjournaal verzorgd. Hiermee zijn, naast enkele extra edities, 193 woonjournaals gepubliceerd. Deze Woonjournaals zijn verschenen over  een periode van 16 jaar, consequent elke maand.

Aan deze voor u vertrouwde traditie gaat nu een einde komen.

Toen Stichting Apartwonen startte met zijn initiatief waren wij mogelijk zelfs de eerste  belangrijke digitale informatiebron voor verenigingen van eigenaars en appartement eigenaars. Deze VvE informatie werd in eerste instantie aangeboden via de website, maar al snel verscheen  het maandelijkse Woonjournaal.

Inmiddels zijn er vele organisaties in Nederland bij gekomen die verenigingen van eigenaars en ook appartementeigenaars voorzien van actuele informatie op het gebied van wet en regelgeving, financiën, bouwkundig en technisch onderhoud en juridische zaken.

Uit onderzoek bij onze abonnees is gebleken dat de lezers van het woonjournaal de informatie voor verenigingen van eigenaars zeer op prijs stellen. Lezers van het woonjournaal hebben echter aangegeven dat door het maandelijks verschijnen van het woonjournaal verschillende artikelen achterhaald zijn.

Om aan deze wens tegemoet te komen heeft het bestuur van Apartwonen besloten zijn lezers van relevante en actuele informatie te gaan voorzien via een Facebook. Artikelen die tot nu toe gepubliceerd werden in het Woonjournaal zullen nu direct gepubliceerd worden op deze pagina. Belangstellenden kunnen zich op de pagina abonneren en worden zo direct geïnformeerd als er een nieuw artikel verschijnt.

De artikelen op Facebook zijn gemakkelijk te lezen op telefoon, Tablet en PC en kunnen bijvoorbeeld direct worden gedeeld met bestuursleden of leden van de vereniging van eigenaars.

Naar verwachting is de actualiteitswaarde van deze facebookpagina aanzienlijk groter dan voor het Woonjournaal. Facebook neemt hiermee met ingang van 1 februari 2017 de functie van het Woonjournaal over. Apartwonen blijft dus bij de tijd en zal u op deze nieuwe eigentijdse manier van informatie blijven voorzien.

Apartwonen is HIER op Facebook te vinden.

Naast Facebook blijft de website www.apartwonen.nl gewoon online. Op de website blijft het archief met honderden artikelen ingedeeld in woonrubrieken beschikbaar voor abonnees van de site.

Natuurlijk zijn wij benieuwd naar uw reacties bij deze verandering. U kunt uw ideeën en opmerkingen met ons delen via info@apartwonen.nl. Wij hopen echter dat met deze vernieuwing verenigingen van eigenaars nog beter en vooral sneller door Apartwonen geïnformeerd worden.

Het bestuur
Stichting Apartwonen.