Artikelen in rubriek Renovatieprojecten

Actieplan particuliere woningverbetering in Vlaardingen slaat aan.

Na de succesvolle proef in de Westwijk is de gemeente Vlaardingen onlangs gestart met particuliere woningverbetering in de wijk Babberspolder. Twaalf VvE’s kunnen hun flats opknappen met gemeentelijke steun en een laagrentende lening, nadat de eigenaren positief op het aanbod reageerden. Gezien de grote animo voor de aanpak, sluit de gemeente niet uit dat er in de toekomst nog meer wijken volgen. 
"Een kwalitatief goede particuliere woningvoorraad en een goede beheerstructuur bij Vereniging van Eigenaren (VvE) zijn van groot belang om de leefbaarheid in de wijken te versterken," schrijft de gemeente Vlaardingen in het Actieplan Wonen.  Particuliere woningverbetering is een van de speerpunten uit deze woonvisie, die langzamerhand zijn vruchten begint af te werpen.  

Renovatie van galerij en betonrenovatie.

Renoveren & Opplussen Om bestaande appartementgebouwen en individuele appartementen beter toegankelijk en leefbaar te maken voor senioren of mensen met een lichte handicap, kiezen veel Verenigingen van Eigenaars voor het zogenaamde opplussen van bestaande woningen. Nieuwenhuis Beton renovatie beschikt over  ruime kennis en ervaring in de volgende opplus-werkzaamheden;Galerij- en balkonophogingTraptreden en vloeren voorzien van antislip voorzieningen Het vervaardigen of aanpassen van hellingbanen, schegstukken, hekwerken etc.

www.nieuwenhuis-br.nl