Artikelen in rubriek Energie inkoop

Energie abonnement voor particuliere woningeigenaars

Particuliere huiseigenaren in Overijssel krijgen de mogelijkheid een abonnement te nemen op energiebesparende maatregelen in hun huis. De huiseigenaren hoeven daardoor vooraf geen eigen spaargeld in energiebesparing (isolatie) of energieopwekking (zonnepanelen, warmtepomp) te steken of daarvoor te lenen. Ze betalen per maand met een abonnement via een centrale organisatie aan de bedrijven die de voorzieningen aanleggen. Zij kunnen het abonnementsgeld betalen doordat hun energierekening daalt en krijgen een garantie op hun energiebesparing.

Gratis energieadvies op maat.

Meter

Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) kunnen gratis energieadvies van de gemeente krijgen. Een deskundig adviseur komt op bezoek en kijkt wat de mogelijkheden zijn om energie te besparen of zonnepanelen te plaatsen. De energieadviseur kan ook helpen bij het besluitvormingsproces in de VvE.

Energiebelasting goed om te weten.

Aenergie heeft in samenwerking met de Belastingdienst dit document opgesteld met algemene informatie over de energiebelasting (EB) en de opslag voor duurzame energie (ODE). Informatie die niet altijd bij VvE’s bekend is maar toch een belangrijk onderdeel vormen van de totale energierekening. 

Energiebesparingstip

Nieuwsbericht van Besparingsadviesburo.Op de VvE beurs in den Haag, mocht  Besparingsadviesburo op uitnodiging  van de gemeente Den Haag een workshop energie aanbieden aan de bezoekers. In totaal zijn er ongeveer 30 bezoekers aanwezig geweest bij de workshop en zij hebben uitleg gekregen waar er op gelet moet worden bij de vergelijking van de energienota’s.  Uiteraard is er aangegeven dat er door ons een  offerte wordt gemaakt en dat Besparingsadviesburo door de betere onderhandelingspositie bij de leveranciers en door onze wekelijkse collectief aanbod  een passend voorstel kan doen.

Energiebesparingsadvies

Nieuwe partner Apartwonen

BESPARINGSADVIESBURO, wij stellen ons graag aan u voor!

Met een jarenlange internationale ervaring op het gebied van ondernemen in zowel de vastgoed- energie-  en telecommunicatiesector kunnen wij ons als collega ondernemer, (voor  de ondernemers) en klant, die ook door de huidige crisis zich heeft moeten bezinnen op besparingen op alle facetten in het bedrijf, inmiddels expert noemen op het gebied van besparingen. Hieruit voorvloeiende is het BesparingsAdviesBuro ontstaan.

Besparen is niet meer een item dat vermeden wordt, juist nu is het een item van deze tijd.

BesparingsAdviesburo is inmiddels 2,5 jaar actief op zowel de particuliere als zakelijke markt, (zowel klein-  als grootzakelijk)  waaronder ook diverse VvE's die wij aanzienlijk hebben kunnen helpen te besparen op de vaste lasten. Met enige trots vermelden wij bij een van onze VvE's een besparing te kunnen hebben realiseren van ruim € 6000,- op jaarbasis.

Ook kunnen energiebesparende maatregelen  al binnen 1 tot 3 jaar geld opleveren, waardoor er bijvoorbeeld minder afhankelijkheid is van de energieprijzen.

Besparingsadviesburo wil zich  onderscheiden door duidelijkheid  en transparantie naar  de klant  toe, zonder extra kosten.

De diensten die wij aanbieden zijn: