Artikelen in rubriek Infrastructuur

Ga van mijn erf.

Een boete voor parkeren op uw eigen terrein, of de buurman die parkeert op uw parkeerplaats? Het is allemaal mogelijk als u niet oppast. Particulier eigendom kan openbaar zijn en op privéterrein kunnen gewone verkeersregels gelden! Appartementsgebouwen en winkels hebben vaak een eigen parkeerplaats. Als deze niet feitelijk afgesloten is, bijvoorbeeld met een slagboom waardoor alleen bezoekers worden toegelaten, gelden daar de gewone verkeersregels. Als de parkeerplaats vervolgens ook nog eens openbaar is geworden kan het zijn dat buurtbewoners de parkeerplaats van een appartementsgebouw gaan bezetten. U bent dan uw eigen parkeerplaats kwijt. Voor een verhuurder kan dit een probleem opleveren als hij verhuurt met een eigen parkeergelegenheid.

Falco voor de buitenruimte

Falco heeft een groot assortiment, met producten voor de buitenruimte.

De slagbomen zijn een interessante productgroep voor veel VVE’s.

Slagbomen voorkomen dat ongenode of ongewenste gasten op uw terrein komen. Met de elektrische en handbediende slagbomen en draaibomen in het Falco assortiment zijn er voor vele situaties wel een passende oplossing te vinden. Falco biedt sinds kort drie nieuwe modellen elektrische slagbomen aan. De nieuwe modellen zijn modern vormgegeven, compact en energiebesparend. Daarnaast bieden wij een duurzame slagboom aan die werkt op zonne-energie. Deze aluminium slagboom is compact, duurzaam en voordelig. De boom zelf heeft reflecterende strepen  voor extra veiligheid en doordat de slagboom volledig op zonne-energie werkt zijn er geen kosten en verbruik van elektriciteit.

Voor deze slagboom zijn geen lussen of andere detectoren nodig en geen aansluiting op het elektrische netwerk dus het monteren van deze slagboom is zeer eenvoudig en snel. De slagboom is te besturen met een afstandsbediening met een bereik van 12 meter.